oud en nieuw

Oud en Nieuw

Iedereen heeft wel een meubelstuk met emotionele waarde, dat we graag een plek geven in ons huis maar dat best een opfrisbeurt kan gebruiken.  Of een stoel die heerlijk zit, maar waar de bekleding van is versleten. Een kast die nu oubollig aandoet, maar in een nieuwe kleur weer helemaal hip is. Van iets ‘ouds’ iets ‘nieuws’ maken is iets dat wij graag voor u doen. We doen dit door middel van (her)-stoffering, schilderen en reparaties.

Onze stoffeerder Herm Berkers is een bijzonder ervaren vakman en kan goed uit de voeten met zowel moderne design als antieke stukken. We zoeken met u een passende stof uit of u neemt uw eigen stof mee en uw meubelstuk komt als herboren tevoorschijn.
Wij schuren en schilderen uw kasten, tafels, stoelen, u kunt het zo gek niet bedenken, met de daarvoor geschikte verf. Kalk- krijtverf, lak of patineren geven een compleet nieuwe uitstraling. We hebben een uitgebreide selectie aan kleuren en verfsoorten. Als u zelf graag aan de slag wilt kunnen wij juiste met u uitzoeken en deze voor u bestellen.
Soms is het nodig om het een en ander te herstellen of aan te passen voordat een meubel in gebruik kan worden genomen. Hiervoor werken wij samen met atelier Roodt Wood and More en Artriesta.